Vaječná pizza z pita chleba
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
12min
Celkový čas
22min
Porce
Nutriční hodnoty
1040
kalorií
8.0g
cukrů
79.0g
tuků
67.0g
bílkovin
Příprava
Pita chleby rozevřeme tak, aby tvořili kulatý podklad pizzy. Potřeme je olejem, rajčatovým protlakem a utřeným stroužkem česneku.
Slaninu nakrájíme a na každý pita chléb rozprostřeme dva plátky slaniny.
Rajčátka přepůlíme a také je rozdělíme na pita chleby.
Doprostřed každého pita chleba vyklepneme vejce, posypeme sýrem a pečeme 12 minut na 220 °C.
Podáváme posypané pažitkou.
Tip k receptu
Použít můžeme samozřejmě suroviny dle chuti.
sonizna20. 01. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.