Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vaječná pomazánka

Vaječná pomazánka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
428 kalorií 1.0g cukrů 35.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Mezitím nakrájíme najemno cibuli, přidáme sýr, máslo a hořčici. Přidáme vychladlá oloupaná a nakrájená vejce. Vše důkladně promícháme, dokud se vše nespojí. Dochutíme soli a pepřem. Podáváme na pečivu a ozdobené zeleninou.

Bulb Tip k receptu

Do pomazánky půžeme přidat nakrájené okurky.


Milena

03. 06. 2009, Recept navštíven: 4743x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pomazánka je velmi chutná

08. 12. 2016, 21:31

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná pomazánka so zeleninou

29. 01. 2017, 15:45

Přidat komentář
veerac
Také jsou dobré přidat nadrobno nakrájené kyselé okurky.

veerac 30. 01. 2010, 17:47

Hanca333
Jo tahle pomazánka to je bašta s rajčaty i s okurkami

Hanca333 09. 02. 2010, 11:54

veerac
Předpokládám, že rajčata a okurka salátová přijde jako ozdoba navrch pomazánky.

veerac 10. 02. 2010, 08:40

Hanca333
No jasan

Hanca333 10. 02. 2010, 08:57

Facebook komentáře