Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vajíčková pomazánka s lososem

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20min , porce

676 kalorií, 3.0g cukrů, 75.0g tuků, 1.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Máslo necháme trošku povolit. Utřeme je se sýrem. Brambory nastrouháme na struhadle, vejce uvařená natvrdo taktéž. Cibuli nasekáme najemno. Vše smícháme, osolíme, opepříme, přidáme majolku a spojíme v hladkou pomazánku. Na porci pečiva s pomazánkou klademe kousek uzeneného lososa a měsíček citrónu.

Zuzana Mellenová

12. 06. 2009, Recept navštíven: 3028x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vajíčková pomazánka s lososem

Vajíčková pomazánka s lososem

Máslo necháme trošku povolit. Utřeme je se sýrem. Brambory nastrouháme na struhadle, vejce uvařená natvrdo ...

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Vařená vejce nastrouháme spolu se sýrem na struhadle. Přidáme majonézu, 1 lžičku hořčice a na malé kousky p...

Vajíčková pomazánka s Lučinou a křenem

Vajíčková pomazánka s Lučinou a křenem

Oloupaná vejce přepůlíme, vyndáme žloutky a bílky nakrájíme na malé kostičky. V misce dobře utřeme Lučinu s...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vajíčková pomazánka s lososem Link-arrow
Thumb

Dalamánky z brambor

Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme. K vlažnému mléku přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme kvásek, kt...

Thumb

Domácí česnekový chléb

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potře...

Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...

Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb

Italský domácí chléb

Do vody rozdrobíme kvasnice a přidáme trochu mouky. Vytvoříme tak kvásek, který necháme vykynout. Ke zkynut...

Thumb

Jednoduchý celozrnný chléb

Připravíme si kvásek: droždí rozdrobíme do 150 ml vlažné až teplé vody, posypeme cukrem, dáme do tepla a ne...

Thumb

Topinky opečené nasucho

Čistý suchý plech necháme dobře nahřát v troubě. Vložíme na něho připravené krajíce chleba a v horké troubě...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vyborné

11. 10. 2016, 20:19

Přidat komentář
hanka
chutná dobrá pomazánka

hanka 16. 08. 2016, 19:51

Facebook komentáře