Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vajíčkový salát

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
1696 kalorií 7.0g cukrů 187.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Vejce zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 15 minut na tvrdo. Uvařená vejce prudce zchladíme a necháme vychladnout. Vejce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme na jemno nakrájené cibule, na kostičky nakrájené okurky, majonézu, pepř, sůl dle chuti a vše důkladně promícháme.

Bulb Tip k receptu

Místo majonézy můžeme použít bílý jogurt nebo domácí majonézu okořeněnou.


Přidat na Pinterest
Milena

14. 07. 2009, Recept navštíven: 4318x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
když mi zbyde 1 či 2 uvařené brambory, tak je do salátu přidám také a nic se nestane
Přidané ingredience: brambory

30. 01. 2015, 11:26

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
množstvo surovín si prisposobujem

25. 01. 2017, 19:29

Přidat komentář
tepito
Toto je alespoň na 10porcí-12 vajec a tolik majonézy!

tepito 27. 01. 2010, 11:04

veerac
Tento recept dělám odhadem, podle toho kolik mám uvařených vajec. Hezky vynikne šnitlík nebo najemno nakrájená naložená červená paprika. Pro jinou chuť někdy přidám i jemně nastrouhaný křen.

veerac 07. 04. 2010, 17:34

Facebook komentáře