Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vánoční perníkové kolečka

Vánoční perníkové kolečka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

5250 kalorií, 13.0g cukrů, 316.0g tuků, 78.0g bílkovin

Příprava

Kvasnice dáme do dvou lžic mléka se špetkou cukru a zaděláme na kvásek. Mleté ořechy, anýz, citrón zamícháme do mouky. Přidáme kvásek, máslo a vypracujeme těsto. Z těsta děláme válečky a ty spojujeme v kolečka. Pečeme asi při 150-180°C. Vychladlé kolečka potíráme bílkem a obalujeme v moučkovém cukru.

katka16031

30. 11. 2009, Recept navštíven: 1571x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Výborné vánoční perníčky (hned měkké)

Výborné vánoční perníčky (hned měkké)

Z uvedených ingrediencí vypracujeme těsto, které rozválíme na cca 0.5 cm a vykrajujeme různé tvary. Položím...

Vánoční perníčky

Vánoční perníčky

Mouku prosejeme a smícháme s moučkovým cukrem, sodou, kakaem a perníkovým kořením. Poté přidáme med, vejce ...

Vánoční perníkové kolečka

Vánoční perníkové kolečka

Kvasnice dáme do dvou lžic mléka se špetkou cukru a zaděláme na kvásek. Mleté ořechy, anýz, citrón zamíchám...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vánoční perníkové kolečka Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
väčšinou robím perníčky bez kvasku, ale ani tento recept nie je zlý

23. 11. 2016, 21:31

Přidat komentář

Facebook komentáře