Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vejce plněná rybí pomazánkou

Obtížnost Čas přípravy
1h 10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 30min
Nutriční hodnoty
908 kalorií 3.0g cukrů 70.0g tuků 61.0g bílkovin

Příprava

Vejce zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 15 minut na tvrdo. Mezitím si z cibulí, sardelek (ančoviček), hořčice, másla, pepře a soli připravíme rybí pomazánku (viz související recepty). Uvařená vejce prudce zchladíme a necháme vychladnout. Vejce oloupeme a podélně rozkrojíme na půlky. Vydlabeme žloutky, které důkladně přimícháme k rybí pomazánce. Vzniklé důlky v bílcích vyplníme pomazánkou a dozdobíme kuličkami pepře.


Přidat na Pinterest
Milena

15. 07. 2009, Recept navštíven: 3066x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná kombinácia pomazány a vajíčka

23. 03. 2016, 19:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre obcerstvenie

28. 04. 2016, 19:34

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná minútka

14. 08. 2016, 16:23

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý receptík

25. 09. 2016, 17:33

Přidat komentář

Facebook komentáře