Vejce plněná rybí pomazánkou
Obtížnost
Čas přípravy
1h 10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
908
kalorií
3.0g
cukrů
70.0g
tuků
61.0g
bílkovin
Příprava
Vejce zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 15 minut na tvrdo. Mezitím si z cibulí, sardelek (ančoviček), hořčice, másla, pepře a soli připravíme rybí pomazánku (viz související recepty). Uvařená vejce prudce zchladíme a necháme vychladnout. Vejce oloupeme a podélně rozkrojíme na půlky. Vydlabeme žloutky, které důkladně přimícháme k rybí pomazánce. Vzniklé důlky v bílcích vyplníme pomazánkou a dozdobíme kuličkami pepře.
Milena15. 07. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.