Vepřová kapsa se smetanovými kapary
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
666
kalorií
0.0g
cukrů
46.0g
tuků
26.0g
bílkovin
Příprava
Do kotlet uděláme kapsy, které lehce naklepeme a pak je naplníme kouskem taveného sýra, zabaleného do plátku šunky. Kotletky spíchneme párátkem, osolíme a opepříme a na rozpáleném oleji je zprudka opečeme po jedné straně pěkně dozlatova. Otočíme, zmírníme plamen a přidáme kapary i s nálevem. Zvolna podusíme, tak cca 10 minut. Na posledních pár minut přidáme máslo a smetanu, promícháme. Podáváme nejlépe s rýží, můžeme přidat hlávkový salát.
Ajaja03. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.