Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová kapsa se smetanovými kapary

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
666 kalorií 0.0g cukrů 46.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Do kotlet uděláme kapsy, které lehce naklepeme a pak je naplníme kouskem taveného sýra, zabaleného do plátku šunky. Kotletky spíchneme párátkem, osolíme a opepříme a na rozpáleném oleji je zprudka opečeme po jedné straně pěkně dozlatova. Otočíme, zmírníme plamen a přidáme kapary i s nálevem. Zvolna podusíme, tak cca 10 minut. Na posledních pár minut přidáme máslo a smetanu, promícháme. Podáváme nejlépe s rýží, můžeme přidat hlávkový salát.


Přidat na Pinterest
Ajaja

03. 06. 2010, Recept navštíven: 2670x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

24. 09. 2016, 17:05

Přidat komentář

Facebook komentáře