Vepřová minutka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
30min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

240 kalorií
1.0g cukrů
3.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Maso naklepáme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, z jedné strany potřeme hořčicí a posypeme moukou. Na rozpáleném oleji maso opražíme nejdřív z jedné strany (nepotřené), poté i z druhé strany a když třeba, podlijeme trochou vývaru nebo vody. Udusíme doměkka.
Podáváme se zeleninou, chlebem nebo bramborami a tatarskou omáčkou.

Tip k receptu

Tatarku mám k minútkam rada, ale hodí sa aj napríklad kečup, alebo len poriadna porcia zeleniny.
Klasickú chuť minútok môžeme ozvláštniť napríklad aj niektorou koreniacou zmesou Rossk. Treba skúsiť, ja nabudúce určite skúsim.

přidejte na:
uschi3

06. 05. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutná minutka

hanka 26. 09. 2016, 17:53

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jednoduché a velmi dobré

Svetlana 25. 09. 2017, 09:57

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobré, chutné, nenáročné

palino 07. 12. 2019, 21:47

Přidat komentář