Vepřová minutka
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
30min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
240
kalorií
1.0g
cukrů
3.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Maso naklepáme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, z jedné strany potřeme hořčicí a posypeme moukou. Na rozpáleném oleji maso opražíme nejdřív z jedné strany (nepotřené), poté i z druhé strany a když třeba, podlijeme trochou vývaru nebo vody. Udusíme doměkka.
Podáváme se zeleninou, chlebem nebo bramborami a tatarskou omáčkou.
Tip k receptu
Tatarku mám k minútkam rada, ale hodí sa aj napríklad kečup, alebo len poriadna porcia zeleniny.
Klasickú chuť minútok môžeme ozvláštniť napríklad aj niektorou koreniacou zmesou Rossk. Treba skúsiť, ja nabudúce určite skúsim.
06. 05. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2021, Railsformers, s.r.o.