Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová minutka

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 35min
Nutriční hodnoty
240 kalorií 1.0g cukrů 3.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Maso naklepáme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, z jedné strany potřeme hořčicí a posypeme moukou. Na rozpáleném oleji maso opražíme nejdřív z jedné strany (nepotřené), poté i z druhé strany a když třeba, podlijeme trochou vývaru nebo vody. Udusíme doměkka.
Podáváme se zeleninou, chlebem nebo bramborami a tatarskou omáčkou.

Bulb Tip k receptu

Tatarku mám k minútkam rada, ale hodí sa aj napríklad kečup, alebo len poriadna porcia zeleniny.
Klasickú chuť minútok môžeme ozvláštniť napríklad aj niektorou koreniacou zmesou Rossk. Treba skúsiť, ja nabudúce určite skúsim.


Přidat na Pinterest
uschi3

06. 05. 2010, Recept navštíven: 4507x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná minutka

26. 09. 2016, 17:53

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché a velmi dobré

25. 09. 2017, 09:57

Přidat komentář

Facebook komentáře