Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová plec v pórku s mrkví

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1380 kalorií 0.0g cukrů 137.0g tuků 40.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na plátky (naklepeme), nebo na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Očištěný pórek nakrájíme na kolečka a oškrábanou mrkev nastrouháme na hrubo. Na rozehřátém oleji usmažíme cibuli do růžova, přidáme maso a přiklopíme poklicí. Po vydušení šťávy osolíme, nepatrně podle potřeby podlijeme vodou a maso udusíme do měkka. Poté přidáme pórek a mrkev a asi ještě 10 minut podusíme. Vše zahustíme jíškou a krátce povaříme. Na závěr dochutíme solí nebo bujónem a pepřem. Podáváme s vařenými brambory.


Přidat na Pinterest
JanaB

20. 12. 2012, Recept navštíven: 2380x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zdravé, chutné, opravdu náš oblíbený pokrm.

22. 12. 2012, 01:48

Přidat komentář
Šéfredaktor
Jde vidět, že talíře ze soutěže O zlaťáky používáte :) Takové fotky potěší!

Šéfredaktor 20. 12. 2012, 13:07

JanaB
Talíře jsou kvalitní a moje oblíbené.

JanaB 20. 12. 2012, 13:19

Šéfredaktor
To jsem ráda :-) Příští rok nám přislíbil partner, který dodával talíře, pokračování spolupráce. Takže budou nové dárečky, určitě si je pohlídejte.

Šéfredaktor 20. 12. 2012, 13:23

Freya
Je to výborný. Fakt děkuji za recept.

Freya 09. 01. 2013, 19:41

Facebook komentáře