Vepřová plec v pórku s mrkví

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

1380 kalorií
0.0g cukrů
137.0g tuků
40.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na plátky (naklepeme), nebo na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Očištěný pórek nakrájíme na kolečka a oškrábanou mrkev nastrouháme na hrubo. Na rozehřátém oleji usmažíme cibuli do růžova, přidáme maso a přiklopíme poklicí. Po vydušení šťávy osolíme, nepatrně podle potřeby podlijeme vodou a maso udusíme do měkka. Poté přidáme pórek a mrkev a asi ještě 10 minut podusíme. Vše zahustíme jíškou a krátce povaříme. Na závěr dochutíme solí nebo bujónem a pepřem. Podáváme s vařenými brambory.

přidejte na:
JanaB

20. 12. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Zdravé, chutné, opravdu náš oblíbený pokrm.
slavuska 22. 12. 2012, 02:48