Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové maso na medu s jablky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1464 kalorií 49.0g cukrů 120.0g tuků 50.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso nakrájíme na kostičky, cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme, v hrnci si rozpálíme olivový olej, na něm zpěníme cibulku. Když je cibulka zpěněná, přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso, orestujeme, přidáme med, nastrouhaná jablka nahrubo na hrubém struhadle, opepříme, osolíme, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka.


Přidat na Pinterest
Beruska64

25. 12. 2009, Recept navštíven: 3776x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Místo dušení jsem pak maso dopekla v troubě a řekla bych, že to chuť jen zvýraznilo. Kombinace medu a jablka vepřovému "sluší". Pouze jsem jablka ještě lehce zakapala citronem.
Přidané ingredience: citron

02. 12. 2012, 13:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborná kombinácia medu,jablk a masa

19. 11. 2016, 16:42

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ozaj chutný a dobrý recept

27. 11. 2016, 20:51

Přidat komentář
Thumb
A co teprve to jeste ocmrdnout rozinkami a sekanými vlasaky. Oboji pridej soucasne s jablky.

ivica 11. 01. 2013, 14:32

domca41
Lehký rychlý dobrý recept :-)

domca41 25. 03. 2016, 11:34

Facebook komentáře