Vepřové maso na medu s jablky

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1464 kalorií
49.0g cukrů
120.0g tuků
50.0g bílkovin


Příprava

Vepřové maso nakrájíme na kostičky, cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme, v hrnci si rozpálíme olivový olej, na něm zpěníme cibulku. Když je cibulka zpěněná, přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso, orestujeme, přidáme med, nastrouhaná jablka nahrubo na hrubém struhadle, opepříme, osolíme, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka.

přidejte na:
Chybí obrázek

25. 12. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Místo dušení jsem pak maso dopekla v troubě a řekla bych, že to chuť jen zvýraznilo. Kombinace medu a jablka vepřovému "sluší". Pouze jsem jablka ještě lehce zakapala citronem.
Přidané ingredience: citron

02. 12. 2012, 13:04

Chybí obrázek
je to vyborná kombinácia medu,jablk a masa

19. 11. 2016, 16:42

Chybí obrázek
ozaj chutný a dobrý recept

27. 11. 2016, 20:51

Přidat komentář
Chybí obrázek
A co teprve to jeste ocmrdnout rozinkami a sekanými vlasaky. Oboji pridej soucasne s jablky.

ivica 11. 01. 2013, 14:32

Chybí obrázek
Lehký rychlý dobrý recept :-)

domca41 25. 03. 2016, 11:34

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.