Vepřové maso s broskvemi a česnekem

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

1332 kalorií
0.0g cukrů
14.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Vepřovou plec nakrájíme na kostky, které orestujeme na malém množství oleje. Osolíme, opepříme, přidáme oloupanou a na menší kousky nakrájenou broskev a celé stroužky česneku. Podlijeme vodou a dusíme, pokud maso není měkké. Poté zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a povaříme. Dochutíme solí, sójovou omáčkou a worčesterem.

přidejte na:
JanaB

07. 10. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrý recept, chutný

08. 05. 2016, 18:16

Chybí obrázek
chutný recept

10. 05. 2019, 13:06

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.