Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové maso s broskvemi a česnekem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
1332 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vepřovou plec nakrájíme na kostky, které orestujeme na malém množství oleje. Osolíme, opepříme, přidáme oloupanou a na menší kousky nakrájenou broskev a celé stroužky česneku. Podlijeme vodou a dusíme, pokud maso není měkké. Poté zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a povaříme. Dochutíme solí, sójovou omáčkou a worčesterem.


Přidat na Pinterest
JanaB

07. 10. 2011, Recept navštíven: 2443x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept, chutný

08. 05. 2016, 18:16

Přidat komentář

Facebook komentáře