Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové plátky na česneku

Vepřové plátky na česneku

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
104 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si maso(do pekáčku dáváme vždy jako plátky, chuť česneku a koření je lepší a maso se rychleji peče), okořeníme, česnek rozdrtíme se solí a potřeme tím maso. Plátky dáme do pekáčku s troškou oleje a sádla a zalijeme asi sklenkou vody(aby se udělal sos). Maso se peče dle silnosti plátků cca 1 hodinu. Maso kontrolujeme, aby se nepřipeklo, podle potřeby podlít, ale jen malinko, maso nemá plavat, jen aby byl sos na omaštění knedlíků.

Podáváme s bramborovým knedlíkem a se špenátem (popřípadě se zelím). Vhodný nápoj pro dospělé je pivo.


Hanca333

12. 02. 2010, Recept navštíven: 6704x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné bravčové plátky, so zemiakovým knedlíkom vyborné

11. 11. 2016, 21:56

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne jedlo

07. 01. 2017, 14:43

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
na recepte niet čo pokazít

20. 03. 2017, 18:59

Přidat komentář

Facebook komentáře