Vepřové plátky na česneku
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
104
kalorií
0.0g
cukrů
1.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Připravíme si maso(do pekáčku dáváme vždy jako plátky, chuť česneku a koření je lepší a maso se rychleji peče), okořeníme, česnek rozdrtíme se solí a potřeme tím maso. Plátky dáme do pekáčku s troškou oleje a sádla a zalijeme asi sklenkou vody(aby se udělal sos). Maso se peče dle silnosti plátků cca 1 hodinu. Maso kontrolujeme, aby se nepřipeklo, podle potřeby podlít, ale jen malinko, maso nemá plavat, jen aby byl sos na omaštění knedlíků.
Podáváme s bramborovým knedlíkem a se špenátem (popřípadě se zelím). Vhodný nápoj pro dospělé je pivo.
Hanca33312. 02. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.