Vepřové plátky s nádivkou
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
1760
kalorií
0.0g
cukrů
173.0g
tuků
53.0g
bílkovin
Příprava
Rohlíky rozkrájíme na menší kousky, zalijeme mlékem a necháme změknout. Máslo utřeme se žloutky, solí, kořením a petrželkou, přidáme namočené rohlíky a utřeme dohladka. Nakonec vmícháme do nádivky, tuhý sníh z bílků. Maso nakrájené na malé plátky osmahneme a osolíme, naskládáme je na plát tukem potřeného alobalu střídavě s vrstvou nádivky, zabalíme a pečeme asi půl hodinku.
Mall28. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.