Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové závitky s nivou a pivem

Vepřové závitky s nivou a pivem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
968 kalorií 0.0g cukrů 76.0g tuků 41.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme, osušíme, naklepeme natenko, osolíme, opepříme a poklademe plátky šunky a na kousky nakrájenou nivou, potom zarolujeme, popřípadě převážeme, aby se nerozevřely, obalíme v mouce. Poté osmažíme dozlatova v hodně oleji. Maso vyjmeme, dáme do pekáčku, očistíme žampióny, nakrájíme na plátky a nasypeme na maso. Slijeme trochu oleje z výpeku, přidáme pivo, provaříme a nalijeme na maso a dáme na 20 minut zapéci. Je-li výpek řidší, můžeme jej zahustit trochou solamylu.


29. 04. 2011, Recept navštíven: 2889x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný a chutný recept

11. 08. 2016, 20:48

Přidat komentář

Facebook komentáře