Vepřové závitky s nivou a pivem
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
20min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
968
kalorií
0.0g
cukrů
76.0g
tuků
41.0g
bílkovin
Příprava
Maso omyjeme, osušíme, naklepeme natenko, osolíme, opepříme a poklademe plátky šunky a na kousky nakrájenou nivou, potom zarolujeme, popřípadě převážeme, aby se nerozevřely, obalíme v mouce. Poté osmažíme dozlatova v hodně oleji. Maso vyjmeme, dáme do pekáčku, očistíme žampióny, nakrájíme na plátky a nasypeme na maso. Slijeme trochu oleje z výpeku, přidáme pivo, provaříme a nalijeme na maso a dáme na 20 minut zapéci. Je-li výpek řidší, můžeme jej zahustit trochou solamylu.
29. 04. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.