Vepřový bůček s BBQ omáčkou, grilovanou zeleninou a bramborovým puré
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 20min
Čas vaření
55min
Celkový čas
1dní 1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
171
kalorií
1.0g
cukrů
12.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Česnek, zázvor, cibuli očistíme a nakrájíme na hrubé kusy. Vše dohromady rozmixujeme v mixéru s olivovým olejem, chilli a bylinkami na hladkou marinádu, kterou osolíme a opepříme. Do marinády naložíme bůček na alespoň 24 hodin. Poté bůček vyjmeme z marinády a pečeme na 160°C do měkka.
Lilek a cuketu nakrájíme na plátky a na grilu nebo pánvičce ogrilujeme, poté osolíme, opepříme a ochutíme nasekanými bylinkami.
Brambory očistíme a uvaříme ve vroucí osolené vodě do měkka. Pomocí metly rozmícháme s přidáním másla a smetany do hladkého puré.
12. 02. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.