Vepřový bůček s BBQ omáčkou, grilovanou zeleninou a bramborovým puré

Obtížnost

Čas přípravy

1dní 0h 20min
Čas vaření
55min

Celkový čas

1dní 1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

171 kalorií
1.0g cukrů
12.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Česnek, zázvor, cibuli očistíme a nakrájíme na hrubé kusy. Vše dohromady rozmixujeme v mixéru s olivovým olejem, chilli a bylinkami na hladkou marinádu, kterou osolíme a opepříme. Do marinády naložíme bůček na alespoň 24 hodin. Poté bůček vyjmeme z marinády a pečeme na 160°C do měkka.
Lilek a cuketu nakrájíme na plátky a na grilu nebo pánvičce ogrilujeme, poté osolíme, opepříme a ochutíme nasekanými bylinkami.
Brambory očistíme a uvaříme ve vroucí osolené vodě do měkka. Pomocí metly rozmícháme s přidáním másla a smetany do hladkého puré.

přidejte na:
Havlíček

12. 02. 2013

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci AvantGarde

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Dobrý recept. Dělávám podobně. Naučila mne jej kamarádka z J.M.

16. 02. 2013, 21:05

katka16031
ozaj velmi dobre a chutné

20. 03. 2016, 22:04

majka
super pripravený bocik

12. 05. 2016, 11:39

Svetlana
dobrý recept

11. 09. 2016, 18:06

palino
je to vyborný recept použitý aj s iným druhom masa

08. 02. 2017, 11:42

Přidat komentář
Radim
Lze použít i jiné druhy masa?

Radim 15. 02. 2013, 11:57

Havlíček
Určitě ano, záleží pouze na kombinaci.

Havlíček 28. 02. 2013, 13:57

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.