Vepřový bůček s BBQ omáčkou, grilovanou zeleninou a bramborovým puré
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Česnek, zázvor, cibuli očistíme a nakrájíme na hrubé kusy. Vše dohromady rozmixujeme v mixéru s olivovým olejem, chilli a bylinkami na hladkou marinádu, kterou osolíme a opepříme. Do marinády naložíme bůček na alespoň 24 hodin. Poté bůček vyjmeme z marinády a pečeme na 160°C do měkka.
Lilek a cuketu nakrájíme na plátky a na grilu nebo pánvičce ogrilujeme, poté osolíme, opepříme a ochutíme nasekanými bylinkami.
Brambory očistíme a uvaříme ve vroucí osolené vodě do měkka. Pomocí metly rozmícháme s přidáním másla a smetany do hladkého puré.
12. 02. 2013
Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci AvantGardePodobné recepty
Recenze
Přidat recenzimaruskaji 16. 02. 2013, 21:05

katka16031 20. 03. 2016, 22:04

majka 12. 05. 2016, 11:39

Svetlana 11. 09. 2016, 18:06

palino 08. 02. 2017, 11:42

dušanka 24. 07. 2019, 09:36
Radim 15. 02. 2013, 11:57
Havlíček 28. 02. 2013, 13:57