Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřový bůček s BBQ omáčkou, grilovanou zeleninou a bramborovým puré

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1dní 1h 15min
Nutriční hodnoty
171 kalorií 1.0g cukrů 12.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Česnek, zázvor, cibuli očistíme a nakrájíme na hrubé kusy. Vše dohromady rozmixujeme v mixéru s olivovým olejem, chilli a bylinkami na hladkou marinádu, kterou osolíme a opepříme. Do marinády naložíme bůček na alespoň 24 hodin. Poté bůček vyjmeme z marinády a pečeme na 160°C do měkka.
Lilek a cuketu nakrájíme na plátky a na grilu nebo pánvičce ogrilujeme, poté osolíme, opepříme a ochutíme nasekanými bylinkami.
Brambory očistíme a uvaříme ve vroucí osolené vodě do měkka. Pomocí metly rozmícháme s přidáním másla a smetany do hladkého puré.


Přidat na Pinterest
Havlíček

12. 02. 2013, Recept navštíven: 2165x

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci AvantGarde

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý recept. Dělávám podobně. Naučila mne jej kamarádka z J.M.

16. 02. 2013, 21:05

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ozaj velmi dobre a chutné

20. 03. 2016, 22:04

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super pripravený bocik

12. 05. 2016, 11:39

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

11. 09. 2016, 18:06

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborný recept použitý aj s iným druhom masa

08. 02. 2017, 11:42

Přidat komentář
Radim
Lze použít i jiné druhy masa?

Radim 15. 02. 2013, 11:57

Havlíček
Určitě ano, záleží pouze na kombinaci.

Havlíček 28. 02. 2013, 13:57

Facebook komentáře