Zámecké švestky
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
12min
Celkový čas
47min
Porce
Nutriční hodnoty
266
kalorií
0.0g
cukrů
21.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Sušené švestky zbavíme pecek a do každé vložíme jednu praženou mandli. Kůru jemně rozsekáme, hodně opepříme a utřeme se smetanou v pastu, kterou potřeme připravené švestky. Každou švestku zabalíme do tenkého plátku slaniny a po třech napichujeme na grilovací jehly. Vložíme do předehřátého grilu, krátce opečeme a pak potíráme postupně po všech stranách řidkým kapáním připraveným z vejce, vína, mouky, ze soli a oleje. Upravujeme 8 až 12 minut. Podáváme napíchnuté na párátkách.
Jiřulka22. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.