Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Žampionová omáčka s petrželkou

Žampionová omáčka s petrželkou

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1h 10min
Nutriční hodnoty
396 kalorií 0.0g cukrů 25.0g tuků 13.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si nejdřív jíšku ze 2 lžic hladké mouky a 1 lžíce másla tu poté podlijeme 1/4 vývarem a chvíli povaříme a odstavíme stranou. Houby očistíme a nakrájíme (ideální jsou čerstvé). V kastrole na 1 lžíci másla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, poté na ní vložíme houby a podlijeme šálkem masového vývaru. Přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Pak na houby přecedíme připravenou jíšku a ještě povaříme za stálého míchání. Ochutíme solí, pepřem, kmínem a posypeme petrželkou.

Výborné k hovězímu masu.


Evík

18. 09. 2012, Recept navštíven: 898x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo velmi lahodná omáčka

15. 03. 2016, 14:46

Přidat komentář

Facebook komentáře