Žampiónová polévka s fazolemi
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
498
kalorií
0.0g
cukrů
34.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Brambory oškrábeme a nakrájíme na menší kostky. Očištěné žampióny nakrájíme na plátky. Vložíme do hrnce s vroucí vodou a kmínem a uvaříme skoro do měkka. Polévku zahustíme jíškou, ochutíme bujóny, nebo solí a povaříme. Na závěr přidáme do polévky petrželku, fazole i s nálevem a olej. Nakonec necháme žampiónovou polévku s fazolemi přejít varem a odstavíme.
Tip k receptu
Použijeme - li usmaženou jíšku, tak olej vynecháme.
JanaB06. 04. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.