Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Žampiony plněné mletým masem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 55min , porce

948 kalorií, 0.0g cukrů, 62.0g tuků, 94.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Žampiony oloupeme, nožky opatrně vylomíme a nasekáme je na kousíčky.
Do mletého masa přidáme vejce, nasekané nohy žampionů, najemno nasekanou cibuli, sušený česnek, sůl, pepř, tymián, směs dobře promícháme a naplníme s ní kloboučky hub.
Připravené houby naskládáme do olejem vymazaného pekáčku, podlijeme asi 2 lžícemi vody a dáme péci do trouby, vyhřáté na 200 stupňů. Pečeme asi 20-25 minut, po této době pekáček vyndáme a na každý klobouček přidáme trochu nastrouhané goudy. Vrátíme do trouby a dopékáme, až se sýr rozpustí a lehce zezlátne.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s bramborovou přílohou a zeleninovým salátem.

Angel 666

18. 07. 2010, Recept navštíven: 23020x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Žampiony plněné mletým masem

Žampiony plněné mletým masem

Žampiony oloupeme, nožky opatrně vylomíme a nasekáme je na kousíčky. Do mletého masa přidáme vejce, naseka...

Žampiony plněné provensálskou zeleninou

Žampiony plněné provensálskou zeleninou

Žampiony očistíme a zbavíme nožiček. Necháme si předehřát troubu na 180°C, mezitím na drobno nakrájíme prov...

Zobrazit všechny podobné recepty k Žampiony plněné mletým masem Link-arrow

Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborný recept, doporučuji

Eva 05. 01. 2013, 13:57

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Uvařila jsem to a bylo to vynikající, moc jsme si pochutnali :-)

Janninnka 10. 01. 2014, 18:52

Přidat komentář

Facebook komentáře