Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Žampiony plněné mletým masem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
948 kalorií 0.0g cukrů 62.0g tuků 94.0g bílkovin

Příprava

Žampiony oloupeme, nožky opatrně vylomíme a nasekáme je na kousíčky.
Do mletého masa přidáme vejce, nasekané nohy žampionů, najemno nasekanou cibuli, sušený česnek, sůl, pepř, tymián, směs dobře promícháme a naplníme s ní kloboučky hub.
Připravené houby naskládáme do olejem vymazaného pekáčku, podlijeme asi 2 lžícemi vody a dáme péci do trouby, vyhřáté na 200 stupňů. Pečeme asi 20-25 minut, po této době pekáček vyndáme a na každý klobouček přidáme trochu nastrouhané goudy. Vrátíme do trouby a dopékáme, až se sýr rozpustí a lehce zezlátne.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s bramborovou přílohou a zeleninovým salátem.


Přidat na Pinterest
Angel 666

18. 07. 2010, Recept navštíven: 33935x


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborný recept, doporučuji

Eva 05. 01. 2013, 13:57

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Uvařila jsem to a bylo to vynikající, moc jsme si pochutnali :-)

Janninnka 10. 01. 2014, 18:52

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept so šampiňonmi je vynikajuci, ozaj dobrá pochuťka

24. 04. 2017, 10:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyskúšaný, šampiňony velmi chutné

22. 05. 2017, 19:58

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
žampiony s metým mäsom chutia perfektne

16. 08. 2017, 21:06

Přidat komentář
Thumb
Ok

Tereza 17. 11. 2017, 01:13

Facebook komentáře