Zapečená plněná ačokča
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1264
kalorií
0.0g
cukrů
43.0g
tuků
103.0g
bílkovin
Příprava
Maso a rýži (lepší je lehce rozvařená) smícháme a důkladně spojíme. Přidáme mezi dlaněmi promnuté oregano a tymián, hořčici a dochutíme solí a pepřem. Touto směsí plníme vydlabané ačokči, poklademe na pekáček, podlijeme vodou, přiklopíme a pečeme asi 30 minut.
Tip k receptu
V tomhle receptu dobře využijeme přezrálé ačokči, ve kterých se už utvořila tvrdá černá semena a nejde je proto použit např. do zavařování.
Jako obměnu můžete část mletého masa nahradit uzeným masem.
30. 12. 2011
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.