Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapečená plněná ačokča

Zapečená plněná ačokča
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

1264 kalorií, 0.0g cukrů, 43.0g tuků, 103.0g bílkovin

Příprava

Maso a rýži (lepší je lehce rozvařená) smícháme a důkladně spojíme. Přidáme mezi dlaněmi promnuté oregano a tymián, hořčici a dochutíme solí a pepřem. Touto směsí plníme vydlabané ačokči, poklademe na pekáček, podlijeme vodou, přiklopíme a pečeme asi 30 minut.

Bulb Tip k receptu

V tomhle receptu dobře využijeme přezrálé ačokči, ve kterých se už utvořila tvrdá černá semena a nejde je proto použit např. do zavařování.
Jako obměnu můžete část mletého masa nahradit uzeným masem.

notburga

30. 12. 2011, Recept navštíven: 2839x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapečená plněná ačokča

Zapečená plněná ačokča

Maso a rýži (lepší je lehce rozvařená) smícháme a důkladně spojíme. Přidáme mezi dlaněmi promnuté oregano a...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapečená plněná ačokča Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb.30909

Červené čočkové pyré

Čočku zalijeme vodou a vaříme, dokud nezměkne (asi 12-15 minut). Přebytečnou vodu slijeme, přidáme olivový ...

Thumb.18049

Slaninové brambory

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky cca 3-4 mm silné, poklademe na plech a upečeme v troubě (viz http:/...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star Restaurant_star
dobrý nápad, také pěstuji ačokču, vyzkouším ale i bez rýže

01. 10. 2015, 06:14

Přidat komentář

Facebook komentáře