Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zapečená plněná ačokča

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1264 kalorií 0.0g cukrů 43.0g tuků 103.0g bílkovin

Příprava

Maso a rýži (lepší je lehce rozvařená) smícháme a důkladně spojíme. Přidáme mezi dlaněmi promnuté oregano a tymián, hořčici a dochutíme solí a pepřem. Touto směsí plníme vydlabané ačokči, poklademe na pekáček, podlijeme vodou, přiklopíme a pečeme asi 30 minut.

Bulb Tip k receptu

V tomhle receptu dobře využijeme přezrálé ačokči, ve kterých se už utvořila tvrdá černá semena a nejde je proto použit např. do zavařování.
Jako obměnu můžete část mletého masa nahradit uzeným masem.


Přidat na Pinterest
notburga

30. 12. 2011, Recept navštíven: 3523x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star Restaurant_star
dobrý nápad, také pěstuji ačokču, vyzkouším ale i bez rýže

01. 10. 2015, 06:14

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ačokču neviem kde zoženiem

24. 03. 2017, 14:38

Přidat komentář

Facebook komentáře