Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapečená pohanka

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 55min , porce

1296 kalorií, 1.0g cukrů, 42.0g tuků, 68.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Pohanku uvaříme dle návodu, brambory oloupeme a nastrouháme. K nim nastrouháme mrkev, přidáme strouhanku a vše ochutíme solí a pepř. Do směsi rozklepneme vajíčka, promícháme a dáme do pekáčku. Pečeme cca 35 minut při 180°C. Ke konci můžeme posypat sýrem.

Jana Langrová

16. 04. 2014, Recept navštíven: 2154x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapečená pohanka

Zapečená pohanka

Pohanku uvaříme dle návodu, brambory oloupeme a nastrouháme. K nim nastrouháme mrkev, přidáme strouhanku a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapečená pohanka Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
S pohankou jsem ještě nic nedělala, ale budu to muset zkusit

28. 10. 2014, 09:00

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pohanka je zdrava tak recept musi byt fajn

13. 11. 2015, 20:14

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdravý recept

12. 12. 2015, 17:11

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pohanka je zdrava tak to vyskúšam

20. 01. 2016, 10:51

Přidat komentář

Facebook komentáře