Zapečené čínské zelí

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

460 kalorií
1.0g cukrů
45.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Přimícháme nakrájenou uzeninu a osmahneme. Zelí důkladně omyjem a nakrájíme na nudličky a vmícháme do česnekovo-uzeninového základu. Podlijeme vínem a krátce podusíme. Posolíme, popeříme a zalijeme vývarem, ve kterém jsme rozkvedlali jedno vejce a 1 lžičku škrobu. Krátce zapečeme, až se vejce srazí a hotové posypeme nakrájenou pažitkou a podáváme.

přidejte na:
Evík

26. 09. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ľahké dobré jedlo

dušanka 09. 04. 2018, 21:06

Přidat komentář