Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zapečené maso po Švýcarsku

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 55min
Nutriční hodnoty
2066 kalorií 14.0g cukrů 146.0g tuků 157.0g bílkovin

Příprava

Pečeni nakrájíme na kostky, které vložíme do vymaštěného pekáčku, proložíme nakrájeným pórkem a libečkem nahrubo pokrájeným (podle chuti) a zalijeme kysanou smetanou rozmíchanou v mléce. Povrch posypeme strouhaným sýrem. Vložíme do trouby. Pečeme do měkka. Zdobíme petrželovou natí. Solíme až před podáváním, jelikož sýr je sám o sobě slaný.


Přidat na Pinterest
Marsylie

17. 06. 2013, Recept navštíven: 2282x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vyzkoušela jsem to s krůtím masrem a chutnalo nám to

08. 04. 2015, 09:13

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché, nenaročne a chutne jedlo

18. 02. 2016, 14:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci recept

18. 04. 2016, 10:38

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento recept nam velmi chutí

26. 10. 2016, 15:37

Přidat komentář

Facebook komentáře