Zapečené maso po Švýcarsku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

2066 kalorií
14.0g cukrů
146.0g tuků
157.0g bílkovin


Příprava

Pečeni nakrájíme na kostky, které vložíme do vymaštěného pekáčku, proložíme nakrájeným pórkem a libečkem nahrubo pokrájeným (podle chuti) a zalijeme kysanou smetanou rozmíchanou v mléce. Povrch posypeme strouhaným sýrem. Vložíme do trouby. Pečeme do měkka. Zdobíme petrželovou natí. Solíme až před podáváním, jelikož sýr je sám o sobě slaný.

přidejte na:
Marsylie

17. 06. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Vyzkoušela jsem to s krůtím masrem a chutnalo nám to

heladon 08. 04. 2015, 09:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
jednoduché, nenaročne a chutne jedlo

Svetlana 18. 02. 2016, 14:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vynikajuci recept

majka 18. 04. 2016, 10:38

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
tento recept nam velmi chutí

dušanka 26. 10. 2016, 15:37

Přidat komentář