Zapečené maso po Švýcarsku

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

2066 kalorií
14.0g cukrů
146.0g tuků
157.0g bílkovin


Příprava

Pečeni nakrájíme na kostky, které vložíme do vymaštěného pekáčku, proložíme nakrájeným pórkem a libečkem nahrubo pokrájeným (podle chuti) a zalijeme kysanou smetanou rozmíchanou v mléce. Povrch posypeme strouhaným sýrem. Vložíme do trouby. Pečeme do měkka. Zdobíme petrželovou natí. Solíme až před podáváním, jelikož sýr je sám o sobě slaný.

přidejte na:
Chybí obrázek

17. 06. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Vyzkoušela jsem to s krůtím masrem a chutnalo nám to

08. 04. 2015, 09:13

Chybí obrázek
jednoduché, nenaročne a chutne jedlo

18. 02. 2016, 14:49

Chybí obrázek
vynikajuci recept

18. 04. 2016, 10:38

Chybí obrázek
tento recept nam velmi chutí

26. 10. 2016, 15:37

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.