Zapečení pstruzi s křenovou omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
35min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
328
kalorií
2.0g
cukrů
28.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Čerstvé pstruhy očistíme a dôkladne umyjeme pod studenou vodou. Pokvapkáme dvoma polievkovými lyžicami citrónovej šťavy, posolíme, posypeme rascou a dáme na 15 minut odležať.
Poukladáme do vymastenej zapekacej misy a zakryté vložíme do nevyhriatej rúry a pečieme pri 200°C asi 25 minut.
Smotanu ušľaháme s chrenom, citrónovou šťavou, rozotretým cesnakom a cukrom. Pstruhy zalejeme omáčkou a odokryté zapekáme asi 10 minut.
Tip k receptu
Podávame s opečenými zemiakmi obložené zeleninou
Jozef19. 02. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.