Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapečení pstruzi s křenovou omáčkou

Zapečení pstruzi s křenovou omáčkou
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 1h 0min , porce

328 kalorií, 2.0g cukrů, 28.0g tuků, 3.0g bílkovin

Příprava

Čerstvé pstruhy očistíme a dôkladne umyjeme pod studenou vodou. Pokvapkáme dvoma polievkovými lyžicami citrónovej šťavy, posolíme, posypeme rascou a dáme na 15 minut odležať.
Poukladáme do vymastenej zapekacej misy a zakryté vložíme do nevyhriatej rúry a pečieme pri 200°C asi 25 minut.
Smotanu ušľaháme s chrenom, citrónovou šťavou, rozotretým cesnakom a cukrom. Pstruhy zalejeme omáčkou a odokryté zapekáme asi 10 minut.

Bulb Tip k receptu

Podávame s opečenými zemiakmi obložené zeleninou

Jozef

19. 02. 2011, Recept navštíven: 1717x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapečení pstruzi s křenovou omáčkou

Zapečení pstruzi s křenovou omáčkou

Čerstvé pstruhy očistíme a dôkladne umyjeme pod studenou vodou. Pokvapkáme dvoma polievkovými lyžicami citr...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapečení pstruzi s křenovou omáčkou Link-arrow
Thumb

Pečené brambory v troubě

Brambory nakrájíme podélně na čtvrtiny a rozložíme na plech, nejlépe na pečící papír a pokapeme olivovým ol...

Thumb

Pečené brambory ve slupce

Brambory pečlivě omyjeme, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě na 200 stupňů asi jednu hodinu dokud nezměk...


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá kombinácia s omáčkou

11. 08. 2016, 20:28

Přidat komentář

Facebook komentáře