Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zapečení pstruzi s křenovou omáčkou

Zapečení pstruzi s křenovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1h 0min
Nutriční hodnoty
328 kalorií 2.0g cukrů 28.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Čerstvé pstruhy očistíme a dôkladne umyjeme pod studenou vodou. Pokvapkáme dvoma polievkovými lyžicami citrónovej šťavy, posolíme, posypeme rascou a dáme na 15 minut odležať.
Poukladáme do vymastenej zapekacej misy a zakryté vložíme do nevyhriatej rúry a pečieme pri 200°C asi 25 minut.
Smotanu ušľaháme s chrenom, citrónovou šťavou, rozotretým cesnakom a cukrom. Pstruhy zalejeme omáčkou a odokryté zapekáme asi 10 minut.

Bulb Tip k receptu

Podávame s opečenými zemiakmi obložené zeleninou


Jozef

19. 02. 2011, Recept navštíven: 1810x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá kombinácia s omáčkou

11. 08. 2016, 20:28

Přidat komentář

Facebook komentáře