Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapečený houskový knedlík

Zapečený houskový knedlík
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

696 kalorií, 1.0g cukrů, 56.0g tuků, 44.0g bílkovin

Příprava

Do máslem vymazaného pekáče dáme na plátky nakrájený houskový knedlík, na něj poklademe nakrájený salám, poté na kostičky nakrájenou papriku a rajčata, posypeme sýrem a zalijeme rozkvedlanými vejci s mlékem. Vše dáme zapéct do trouby při 2OO°C zhruba na 30 minut

Jiřulka

25. 11. 2009, Recept navštíven: 3227x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapečený houskový knedlík

Zapečený houskový knedlík

Do máslem vymazaného pekáče dáme na plátky nakrájený houskový knedlík, na něj poklademe nakrájený salám, po...

Zapečený houskový špíz

Zapečený houskový špíz

Housky nakrájíme na tenké plátky a z obou stran je potřeme tukem a kečupem. Oloupanou cibuli nakrájíme na...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapečený houskový knedlík Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star
Řekla bych, že ve verzi, kdy se místo knedlíků použijí brambory, je výsledek lepší.

25. 12. 2012, 17:11

Přidat komentář
Ajaja
To vypadá zajímavě - občas knedlík zbyde a obligátně se udělá knedlík s vejci, aspoň bude obměna, a proto šup s ním do kuchařky.

Ajaja 24. 01. 2010, 10:09

tepito
Pokud zbyde houskový knedlík,tak se dá na pařáček prohřát a na talíři se přelije ovocnou omáčkou-třeba jahody ,šlehačka ,cukr nebo borůvky a tatra mléko....

tepito 02. 02. 2010, 08:39

Ajaja
Jj - sladká varianta... Aspoň se vyhoví vícerochutím...

Ajaja 02. 02. 2010, 18:56

Facebook komentáře