Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zavařená jablka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1376 kalorií 235.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Jablka oloupeme a nakrájíme na poloviny. Zbavíme je jádřinců. Spolu s vlašskými ořechy je rozdělíme do umytých sklenic a zakápneme citrónovou šťávou, aby nezhnědly.
Vodu svaříme s cukrem, skořicí a hřebíčkem. Ještě teplý nálev nalijeme do sklenic, ty uzavřeme víčky a necháme přes noc stát dnem vzhůru.
Množství cukru se může lišit podle toho, jak je ovoce sladké.

Bulb Tip k receptu

Možno použít také u hrušek


Přidat na Pinterest
sonizna

06. 11. 2015, Recept navštíven: 1663x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré

06. 11. 2015, 20:35

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

06. 11. 2015, 20:54

cibulinecka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hned zítra vyzkouším

09. 11. 2015, 21:52

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite to vyskúšam

29. 12. 2015, 17:40

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to výborné

13. 08. 2016, 21:20

Přidat komentář

Facebook komentáře