Zavařená jablka

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1376 kalorií
235.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Jablka oloupeme a nakrájíme na poloviny. Zbavíme je jádřinců. Spolu s vlašskými ořechy je rozdělíme do umytých sklenic a zakápneme citrónovou šťávou, aby nezhnědly.
Vodu svaříme s cukrem, skořicí a hřebíčkem. Ještě teplý nálev nalijeme do sklenic, ty uzavřeme víčky a necháme přes noc stát dnem vzhůru.
Množství cukru se může lišit podle toho, jak je ovoce sladké.

Tip k receptu

Možno použít také u hrušek

přidejte na:
Chybí obrázek

06. 11. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobré

06. 11. 2015, 20:35

Chybí obrázek
vyborné

06. 11. 2015, 20:54

Chybí obrázek
hned zítra vyzkouším

09. 11. 2015, 21:52

Chybí obrázek
určite to vyskúšam

29. 12. 2015, 17:40

Chybí obrázek
je to výborné

13. 08. 2016, 21:20

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.