Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Žďárský koláč

Žďárský koláč

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 35min
Nutriční hodnoty
3116 kalorií 0.0g cukrů 90.0g tuků 48.0g bílkovin

Příprava

Nastrouháme tuk a na vále zpracujeme s ostatními přísadami těsto, které necháme v chladu odpočinout nejméně hodinu. Pak asi ze 3/4 těsta vyválíme placku, kterou válečkem přeneseme na vymazaný plech. Okraje upravíme a naplníme makovou nebo tvarohovou náplní, případně povidly. Ze zbývajícího těsta uděláme válečky, ze kterých na koláči uděláme mřížky. Pomažeme rozkvedlaným vejcem a upečeme ve středně teplé troubě.


jessynka

11. 04. 2010, Recept navštíven: 2328x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

28. 09. 2016, 18:16

Přidat komentář

Facebook komentáře