Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zeleninová omáčka na těstoviny

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 50min
Nutriční hodnoty
200 kalorií 1.0g cukrů 16.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Cibuli, pórek a mrkev nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme olej a na něm osmažíme nakrájenou zeleninu, poté přidáme fazolky a hrášek. Zalijeme je vodou promíchanou s kostkou zeleninového bujonu a pod pokličkou je dusíme. Když je zelenina měkká, osolíme ji a rozmixujeme ponorným mixerem nebo omáčku propasírujeme. Podáváme s těstovinami.


Přidat na Pinterest
Evík

01. 03. 2013, Recept navštíven: 1346x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Je to výborná a zdravá omáčka, vhodná i pro malé strávníky. Dělám podobnou, jen nepoužívám bujón.

03. 03. 2013, 00:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím ale bez bujonu

09. 02. 2016, 10:33

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná omáčka

29. 03. 2016, 12:48

Přidat komentář

Facebook komentáře