Zeleninová omáčka na těstoviny

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
25min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

200 kalorií
1.0g cukrů
16.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Cibuli, pórek a mrkev nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme olej a na něm osmažíme nakrájenou zeleninu, poté přidáme fazolky a hrášek. Zalijeme je vodou promíchanou s kostkou zeleninového bujonu a pod pokličkou je dusíme. Když je zelenina měkká, osolíme ji a rozmixujeme ponorným mixerem nebo omáčku propasírujeme. Podáváme s těstovinami.

přidejte na:
Chybí obrázek

01. 03. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Je to výborná a zdravá omáčka, vhodná i pro malé strávníky. Dělám podobnou, jen nepoužívám bujón.

03. 03. 2013, 00:00

Chybí obrázek
robím ale bez bujonu

09. 02. 2016, 10:33

Chybí obrázek
chutná omáčka

29. 03. 2016, 12:48

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.