Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zeleninová omáčka na těstoviny

Zeleninová omáčka na těstoviny

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 50min
Nutriční hodnoty
200 kalorií 1.0g cukrů 16.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Cibuli, pórek a mrkev nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozpálíme olej a na něm osmažíme nakrájenou zeleninu, poté přidáme fazolky a hrášek. Zalijeme je vodou promíchanou s kostkou zeleninového bujonu a pod pokličkou je dusíme. Když je zelenina měkká, osolíme ji a rozmixujeme ponorným mixerem nebo omáčku propasírujeme. Podáváme s těstovinami.


Evík

01. 03. 2013, Recept navštíven: 1206x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Je to výborná a zdravá omáčka, vhodná i pro malé strávníky. Dělám podobnou, jen nepoužívám bujón.

03. 03. 2013, 00:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím ale bez bujonu

09. 02. 2016, 10:33

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná omáčka

29. 03. 2016, 12:48

Přidat komentář

Facebook komentáře