Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zelí po alsasku

Zelí po alsasku
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 45min , porce

114 kalorií, 1.0g cukrů, 7.0g tuků, 7.0g bílkovin

Příprava

Na tuku zpěníme cibuli, přidáme pokrájené zelí a strouhané jablko, okořeníme, osolíme, podlijeme vývarem a vínem. Dusíme s plátkem uzeného masa. Před koncem dušení přidáme zbytek vína a ohřátý párek.

Kateřina Růžičková

19. 08. 2013, Recept navštíven: 962x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zelí po alsasku

Zelí po alsasku

Na tuku zpěníme cibuli, přidáme pokrájené zelí a strouhané jablko, okořeníme, osolíme, podlijeme vývarem a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zelí po alsasku Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Pravděpodobně tgento recept vyzkouším

24. 12. 2014, 08:34

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to dobre

25. 11. 2015, 11:24

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
musím to vyskúšať tiež

26. 11. 2015, 10:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobbré

03. 12. 2015, 16:09

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite vyskúšam

16. 12. 2015, 11:44

Přidat komentář

Facebook komentáře