Zelí po alsasku

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

114 kalorií
1.0g cukrů
7.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Na tuku zpěníme cibuli, přidáme pokrájené zelí a strouhané jablko, okořeníme, osolíme, podlijeme vývarem a vínem. Dusíme s plátkem uzeného masa. Před koncem dušení přidáme zbytek vína a ohřátý párek.

přidejte na:

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Pravděpodobně tgento recept vyzkouším

24. 12. 2014, 08:34

Chybí obrázek
vyzerá to dobre

25. 11. 2015, 11:24

Chybí obrázek
musím to vyskúšať tiež

26. 11. 2015, 10:53

Chybí obrázek
dobbré

03. 12. 2015, 16:09

Chybí obrázek
určite vyskúšam

16. 12. 2015, 11:44

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.