Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zelí po alsasku

Zelí po alsasku

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 45min
Nutriční hodnoty
114 kalorií 1.0g cukrů 7.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Na tuku zpěníme cibuli, přidáme pokrájené zelí a strouhané jablko, okořeníme, osolíme, podlijeme vývarem a vínem. Dusíme s plátkem uzeného masa. Před koncem dušení přidáme zbytek vína a ohřátý párek.


Kateřina Růžičková

19. 08. 2013, Recept navštíven: 1116x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Pravděpodobně tgento recept vyzkouším

24. 12. 2014, 08:34

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to dobre

25. 11. 2015, 11:24

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
musím to vyskúšať tiež

26. 11. 2015, 10:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobbré

03. 12. 2015, 16:09

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite vyskúšam

16. 12. 2015, 11:44

Přidat komentář

Facebook komentáře