Znojemský guláš
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
1048
kalorií
0.0g
cukrů
75.0g
tuků
76.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostičky. Cibuli nasekáme nadrobno a zpěníme na oleji. Vmícháme papriku, přidáme maso a prudce ze všech stran opečeme. Krátce podusíme na mírném ohni, osolíme, opepříme, přidáme kmín, zamícháme. Podlijeme trochou vody, dáme lžičku hořčice, masox a dusíme doměkka. K téměř měkkému masu přidáme jíšku z mouky a vody, najemno nasekané okurky.
Zuzana Mellenová12. 04. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.