Alsaské zelí

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

11748 kalorií
0.0g cukrů
995.0g tuků
423.0g bílkovin


Příprava

Vepřové maso na okrajích nařízneme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté je opečeme z obou stran na sádle a na oleji. Do pekáčku dáme odkapané sterilované sladkokyselé zelí, posypeme na kolečka nakrájenou cibulí, promícháme. Poté posypeme na kolečka nakrájenou paprikovou klobásou, nasekanou petrželkou. Na to rozložíme plátky masa, zalijeme výpekem z pánve a bílým vínem. Pečeme zvolna cca 30 minut. Podáváme s brambory.

přidejte na:
Beruska64

04. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Svetlana
veľmi chutný recept

07. 06. 2018, 19:28

katka16031
vyskúšaný recept, velmi dobrý

29. 09. 2018, 18:47

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.