Alsaské zelí
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
11748
kalorií
0.0g
cukrů
995.0g
tuků
423.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové maso na okrajích nařízneme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté je opečeme z obou stran na sádle a na oleji. Do pekáčku dáme odkapané sterilované sladkokyselé zelí, posypeme na kolečka nakrájenou cibulí, promícháme. Poté posypeme na kolečka nakrájenou paprikovou klobásou, nasekanou petrželkou. Na to rozložíme plátky masa, zalijeme výpekem z pánve a bílým vínem. Pečeme zvolna cca 30 minut. Podáváme s brambory.
Beruska6404. 12. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.