Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Alsaské zelí

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 10min
Nutriční hodnoty
11748 kalorií 0.0g cukrů 995.0g tuků 423.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso na okrajích nařízneme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté je opečeme z obou stran na sádle a na oleji. Do pekáčku dáme odkapané sterilované sladkokyselé zelí, posypeme na kolečka nakrájenou cibulí, promícháme. Poté posypeme na kolečka nakrájenou paprikovou klobásou, nasekanou petrželkou. Na to rozložíme plátky masa, zalijeme výpekem z pánve a bílým vínem. Pečeme zvolna cca 30 minut. Podáváme s brambory.


Přidat na Pinterest
Beruska64

04. 12. 2009, Recept navštíven: 3298x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře