Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Andělské řezy

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 20min , porce

5520 kalorií, 1.0g cukrů, 322.0g tuků, 63.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

TĚSTO: Žloutky utřeme s polovinou moučkového cukru, přidáme olej, vodu a mouku prosátou s práškem do pečiva. Lehce vmícháme sníh z bílků. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu s vyšším okrajem při 160°C asi 20 minut. Necháme vychladnout.

KRÉM: V mléku uvaříme vanilkové pudinky se zbylým cukrem. Po vychladnutí postupně vmícháme zakysané smetany.

Upečené těsto můžeme nejdřív potřít džemem a polovinou pudinkového krému. Na krém poklademe dětské piškoty namočené v silné kávě s rumem. Na piškoty natřeme zbytek krému a necháme ztuhnout. Před podáváním ozdobíme šlehačkou.

linkinkatka

17. 11. 2009, Recept navštíven: 5993x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Andělské řezy

Andělské řezy

TĚSTO: Žloutky utřeme s polovinou moučkového cukru, přidáme olej, vodu a mouku prosátou s práškem do pečiva...

Zobrazit všechny podobné recepty k Andělské řezy Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre a chutne

08. 10. 2016, 17:36

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyskúšaný, vydarený

03. 12. 2016, 19:11

Přidat komentář
veerac
Vypadá to zajímavě. Určitě to vyzkouším, ale jako vždy snížím cukr. Na 20 dkg mouky 20 dkg cukru a ještě moučkový se mi to zdá opět příliž sladké.

veerac 18. 11. 2009, 18:18

Facebook komentáře