Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Babiččina celerová omáčka

Babiččina celerová omáčka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
1124 kalorií 0.0g cukrů 107.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Nastrouhaný celer podusíme na másle, zaprášíme moukou, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a dobře provaříme. Před dohotovením přidáme smetanu a ještě chvíli povaříme. Omáčku podáváme k masu.

Bulb Tip k receptu

Omáčku můžeme rozmixovat.


pavlinf

23. 07. 2013, Recept navštíven: 2340x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná a dobrá omáčka

23. 12. 2015, 19:16

Přidat komentář

Facebook komentáře