Babiččina celerová omáčka

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
25min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

1124 kalorií
0.0g cukrů
107.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Nastrouhaný celer podusíme na másle, zaprášíme moukou, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a dobře provaříme. Před dohotovením přidáme smetanu a ještě chvíli povaříme. Omáčku podáváme k masu.

Tip k receptu

Omáčku můžeme rozmixovat.

přidejte na:
pavlinf

23. 07. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
katka16031
chutná a dobrá omáčka

23. 12. 2015, 19:16

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.