Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Babiččina kyselica s houbami a vejcem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 55min , porce

360 kalorií, 0.0g cukrů, 6.0g tuků, 7.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do osolené vody s kmínem dáme vařit oloupané brambory, nakrájené na kostičky. Přidáme houby, které jsme předem namočili do vody a pak scedili.
Když jsou brambory skoro měkké, přidáme zelí i s nálevem a klobásu, nakrájenou na půlkolečka.
Zatímco se vše vaří, připravíme si jíšku ze sádla a hladké mouky, přisypeme do ní papriku a touto paprikovou jíškou polévku zahustíme.
Necháme ještě dobře povařit, dochutíme pepřem a nakonec do polévky vklepneme vejce, zjemníme ji smetanou a ihned odstavíme.

Bulb Tip k receptu

Do hotové polévky nasypeme najemno nasekanou petrželku nebo libeček.

Angel 666

27. 11. 2009, Recept navštíven: 4344x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Babiččina kyselica s houbami a vejcem

Babiččina kyselica s houbami a vejcem

Do osolené vody s kmínem dáme vařit oloupané brambory, nakrájené na kostičky. Přidáme houby, které jsme pře...

Zobrazit všechny podobné recepty k Babiččina kyselica s houbami a vejcem Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vcelku dobre

26. 08. 2016, 19:31

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná dobrá kyselica, tradičná

26. 11. 2016, 18:14

Přidat komentář

Facebook komentáře