Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bábovka v hrnku

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 4min
Celkový čas: 9min , porce

777 kalorií, 0.0g cukrů, 51.0g tuků, 14.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Mouku, prášek do pečiva a kakao smícháme, přidáme olej, mléko, vajíčko a promícháme. Těsto vlijeme do vymazaného a vysypaného porcelánového hrnku a na 4 minuty dáme na výkon 800 do mikrovlnné trouby.

Hotové rozřežeme na plátky, přizdobíme šlehačkou a ozdobíme ovocem.

Bulb Tip k receptu

Recept lze různě upravovat, udělat bez kakaa - je jako piškot, přidat instantní kávu, oříšky, rozinky, obměn je dlouhá řada.

Nakrájené plátky můžeme krémem slepit k sobě - např. spojit plátek kakaové bábovky s plátkem bez kakaa.

Pokud bychom chtěli tohoto rychlého moučníku více, uděláme trojnásobné množství a vlijeme do silikonové formy na srnčí hřbet.

Roxana

05. 02. 2014, Recept navštíven: 2026x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bábovka v hrnku

Bábovka v hrnku

Mouku, prášek do pečiva a kakao smícháme, přidáme olej, mléko, vajíčko a promícháme. Těsto vlijeme do vymaz...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bábovka v hrnku Link-arrow
Thumb

Káva pro zahřátí

Horkou uvařenou kávu vlijeme do šálků, přidáme rum a cukr. Vše důkladně promícháme.


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Již jsem si recept zalopžila

20. 11. 2014, 09:02

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept na babovku

22. 11. 2015, 15:33

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

30. 11. 2015, 11:00

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star
Ucházející, ale víckrát si tuto babovku neudělám. Dělala jsem variantu na rýchlo v mikrovlnce a bylo to dost tuhé.

Eva 18. 05. 2016, 14:56

Přidat komentář
Roxana
Zapoměla jsem dodat, že do těsta přidám trošku vanilkového cukru, může a nemusí být, možné je i do těsta bez kakaa dát citronový vanilkový cukr.

Roxana 05. 02. 2014, 12:16

Facebook komentáře