Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Balatonské hovězí

Balatonské hovězí

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 20min
Nutriční hodnoty
392 kalorií 1.0g cukrů 23.0g tuků 27.0g bílkovin

Příprava

Na lžici tuku nebo tuku z konzervy zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nadrobno rozsekané maso z konzervy, v mléce namočené 2 lžíce strouhanky, česnek rozetřený se solí, 2 lžíce nakrájené petželové natě a dochutíme pepřem. Podusíme 15-20 minut. Při podávání dáme na každou porci vajíčkové volské oko a ozdobíme plátky rajčat a paprik.
Příloha: Chléb, bílé pečivo, vařené brambory


Jiřulka

09. 02. 2010, Recept navštíven: 1901x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star
urobit narýchlo celkom chutné

04. 02. 2017, 20:37

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre jedlo

28. 07. 2017, 21:05

Přidat komentář

Facebook komentáře