Logo portálu sRecepty
Chybějící obrázek

Balatonské hovězí

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
15min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

392 kalorií
1.0g cukrů
23.0g tuků
27.0g bílkovin


Příprava

Na lžici tuku nebo tuku z konzervy zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nadrobno rozsekané maso z konzervy, v mléce namočené 2 lžíce strouhanky, česnek rozetřený se solí, 2 lžíce nakrájené petželové natě a dochutíme pepřem. Podusíme 15-20 minut. Při podávání dáme na každou porci vajíčkové volské oko a ozdobíme plátky rajčat a paprik.
Příloha: Chléb, bílé pečivo, vařené brambory

přidejte na:
Jiřulka

09. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
urobit narýchlo celkom chutné

hanka 04. 02. 2017, 20:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobre jedlo

Svetlana 28. 07. 2017, 21:05

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
po vyskúšaní robím často

dušanka 13. 09. 2019, 12:30

Přidat komentář