Chybí obrázek

Balatonské hovězí

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
15min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

392 kalorií
1.0g cukrů
23.0g tuků
27.0g bílkovin


Příprava

Na lžici tuku nebo tuku z konzervy zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nadrobno rozsekané maso z konzervy, v mléce namočené 2 lžíce strouhanky, česnek rozetřený se solí, 2 lžíce nakrájené petželové natě a dochutíme pepřem. Podusíme 15-20 minut. Při podávání dáme na každou porci vajíčkové volské oko a ozdobíme plátky rajčat a paprik.
Příloha: Chléb, bílé pečivo, vařené brambory

přidejte na:
Jiřulka

09. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
urobit narýchlo celkom chutné

04. 02. 2017, 20:37

Chybí obrázek
celkom dobre jedlo

28. 07. 2017, 21:05

Chybí obrázek
po vyskúšaní robím často

13. 09. 2019, 12:30

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.