Banánový pudink

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

2548 kalorií
100.0g cukrů
109.0g tuků
108.0g bílkovin


Příprava

Jedná se vlastně o jakýsi chlebíček, který je ale spíše vlhký než suchý.
Rozinky namočíme v rumu, toastový chléb nakrájíme na kostičky a namočíme ho v mléce.
Bílky ušleháme v tuhý sníh.
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, poté přidáme rozpuštěné máslo a rozdrcený banán. Vyšleháme v hladké těsto. Poté vmícháme mouku a skořici a nalámanou čokoládu.
Toastový chléb vymačkáme a vmícháme ho k rozinkám. Pak tuto směs zamícháme do banánového těsta. Nakonec lehce vmícháme sníh a pečeme ve formě na biskupský chlebíček 30 minut na 160 °C.

přidejte na:
sonizna

04. 03. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
puding dobrý

palino 09. 03. 2016, 10:27

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
klasika celkom dobrý puding

hanka 15. 02. 2017, 11:09

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Dobrý nápad jak využíét banány
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

heladon 12. 05. 2017, 07:11

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zajímavý recept, ráda vyzkouším

planeta 22. 12. 2018, 16:41

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
lahodná bananova pochuťka

katka16031 26. 08. 2019, 19:29

Přidat komentář
Chybějící obrázek
To je ten nej recept co jsem kdy vařila

Karolína 17. 03. 2018, 09:45