Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Banánový pudink

Banánový pudink
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

2548 kalorií, 100.0g cukrů, 109.0g tuků, 108.0g bílkovin

Příprava

Jedná se vlastně o jakýsi chlebíček, který je ale spíše vlhký než suchý.
Rozinky namočíme v rumu, toastový chléb nakrájíme na kostičky a namočíme ho v mléce.
Bílky ušleháme v tuhý sníh.
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, poté přidáme rozpuštěné máslo a rozdrcený banán. Vyšleháme v hladké těsto. Poté vmícháme mouku a skořici a nalámanou čokoládu.
Toastový chléb vymačkáme a vmícháme ho k rozinkám. Pak tuto směs zamícháme do banánového těsta. Nakonec lehce vmícháme sníh a pečeme ve formě na biskupský chlebíček 30 minut na 160 °C.

sonizna

04. 03. 2016, Recept navštíven: 438x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Banánový pudink

Banánový pudink

Jedná se vlastně o jakýsi chlebíček, který je ale spíše vlhký než suchý. Rozinky namočíme v rumu, toastov...

Zobrazit všechny podobné recepty k Banánový pudink Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
puding dobrý

09. 03. 2016, 10:27

Přidat komentář

Facebook komentáře