Banánový pudink
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
2548
kalorií
100.0g
cukrů
109.0g
tuků
108.0g
bílkovin
Příprava
Jedná se vlastně o jakýsi chlebíček, který je ale spíše vlhký než suchý.
Rozinky namočíme v rumu, toastový chléb nakrájíme na kostičky a namočíme ho v mléce.
Bílky ušleháme v tuhý sníh.
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, poté přidáme rozpuštěné máslo a rozdrcený banán. Vyšleháme v hladké těsto. Poté vmícháme mouku a skořici a nalámanou čokoládu.
Toastový chléb vymačkáme a vmícháme ho k rozinkám. Pak tuto směs zamícháme do banánového těsta. Nakonec lehce vmícháme sníh a pečeme ve formě na biskupský chlebíček 30 minut na 160 °C.
04. 03. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: donacziova@seznam.cz
heladon 12. 05. 2017, 09:11
© 2024, Railsformers s.r.o.