Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Banánový pudink

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
2548 kalorií 100.0g cukrů 109.0g tuků 108.0g bílkovin

Příprava

Jedná se vlastně o jakýsi chlebíček, který je ale spíše vlhký než suchý.
Rozinky namočíme v rumu, toastový chléb nakrájíme na kostičky a namočíme ho v mléce.
Bílky ušleháme v tuhý sníh.
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, poté přidáme rozpuštěné máslo a rozdrcený banán. Vyšleháme v hladké těsto. Poté vmícháme mouku a skořici a nalámanou čokoládu.
Toastový chléb vymačkáme a vmícháme ho k rozinkám. Pak tuto směs zamícháme do banánového těsta. Nakonec lehce vmícháme sníh a pečeme ve formě na biskupský chlebíček 30 minut na 160 °C.


Přidat na Pinterest
sonizna

04. 03. 2016, Recept navštíven: 839x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
puding dobrý

09. 03. 2016, 10:27

hanka
Restaurant_star Restaurant_star
klasika celkom dobrý puding

15. 02. 2017, 11:09

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý nápad jak využíét banány
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

12. 05. 2017, 07:11

Přidat komentář

Facebook komentáře