Banánový pudink

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

2548 kalorií
100.0g cukrů
109.0g tuků
108.0g bílkovin


Příprava

Jedná se vlastně o jakýsi chlebíček, který je ale spíše vlhký než suchý.
Rozinky namočíme v rumu, toastový chléb nakrájíme na kostičky a namočíme ho v mléce.
Bílky ušleháme v tuhý sníh.
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, poté přidáme rozpuštěné máslo a rozdrcený banán. Vyšleháme v hladké těsto. Poté vmícháme mouku a skořici a nalámanou čokoládu.
Toastový chléb vymačkáme a vmícháme ho k rozinkám. Pak tuto směs zamícháme do banánového těsta. Nakonec lehce vmícháme sníh a pečeme ve formě na biskupský chlebíček 30 minut na 160 °C.

přidejte na:
sonizna

04. 03. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
palino
puding dobrý

09. 03. 2016, 10:27

hanka
klasika celkom dobrý puding

15. 02. 2017, 11:09

heladon
Dobrý nápad jak využíét banány
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

12. 05. 2017, 07:11

planeta
zajímavý recept, ráda vyzkouším

22. 12. 2018, 16:41

Přidat komentář
To je ten nej recept co jsem kdy vařila

Karolína 17. 03. 2018, 09:45

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.