Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bezlepková italská pizza

Bezlepková italská pizza
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 1h 10min , porce

1701 kalorií, 2.0g cukrů, 73.0g tuků, 48.0g bílkovin

Příprava

Instantní droždí smícháme se 120 ml vlažné vody. Přidáme mouku a sůl a vypracujeme hladké těsto. Necháme hodinu na teplém místě kynout.
Rajčata oloupeme a smícháme je s nasekanou bazalkou - rozdrtíme to rukama na kaši. Poté přidáme plechovková rajčata a promícháme.
Lilek nakrájíme na tenké plátky, nasolíme a necháme vypotit.
Mozzarellu také nakrájíme na plátky.
Těsto rozdělíme na tři části, které vyválíme na tenké pláty. Potřeme je rajčatovou směsí s bazalkou, poklademe lilkem, mozzarellou a pečeme 10 minut na 250 °C.
Podáváme pokapané olivovým olejem.

Bulb Tip k receptu

Této pizze se říká bufala.

sonizna

19. 01. 2016, Recept navštíven: 751x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bezlepková štola s rozinkami a mandlemi

Bezlepková štola s rozinkami a mandlemi

Rozinky namočíme na 10 minut do rumu. Mezitím mandle vhodíme do vroucí vody, vaříme je tak dlouho, dokud se...

Bezlepková bublanina

Bezlepková bublanina

Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme tuk, postupne múku s práškom do pečiva a nakoniec zľahka primiešame sneh ...

Bezlepková italská pizza

Bezlepková italská pizza

Instantní droždí smícháme se 120 ml vlažné vody. Přidáme mouku a sůl a vypracujeme hladké těsto. Necháme ho...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bezlepková italská pizza Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře