Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bleskový ovocný koláč

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

2852 kalorií, 0.0g cukrů, 161.0g tuků, 44.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

V míse smícháme 300g polohrubé mouky s práškem do pečiva, přidáme cukr krupici, rozehřátou Heru, vlažné mléko a vejce. Dobře promícháme a vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Povrch těsta poklademe ovocem obaleným v polohrubé mouce a posypeme drobenkou. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.
Drobenka: smícháme 50g polohrubé mouky s 50g moučkového cukru, vanilkového cukru a 50g másla.

Hloušková

09. 05. 2011, Recept navštíven: 2733x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bleskový ovocný koláč

Bleskový ovocný koláč

V míse smícháme 300g polohrubé mouky s práškem do pečiva, přidáme cukr krupici, rozehřátou Heru, vlažné mlé...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bleskový ovocný koláč Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rýchly, dobrý a nenáročný koláč

03. 12. 2015, 16:07

Přidat komentář
petra.pch
Dnes jsem zkusila a musím říct, že je to vynikající těsto a hlavně rychlé, nenáročné.

petra.pch 16. 07. 2011, 11:29

Angel 666
Koláč peču z hladké mouky, výsledek se pak podobá kynutému moučníku. Přidávám fotky.

Angel 666 09. 05. 2012, 12:25

Facebook komentáře