Bramboráky
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
15min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
2168
kalorií
0.0g
cukrů
212.0g
tuků
19.0g
bílkovin
Příprava
Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme (já strouhám polovinu na kašičku a polovinu na jemném struhadle). Bramborovou směs smícháme s moukou a vejci a okořeníme dle chuti majoránkou, solí a kmínem. Pak těsto smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Tip k receptu
Do těsta ještě přidávám buď kousíčky nějaké pikantní klobásky nebo vyškvařenou anglickou slaninu.
Vera02. 09. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi![Chybějící obrázek](https://srecepty.cz/assets/missing/users/medium-415acfedc42211f445dfe4561f9c3c295e328a0fc026e2c64168a784d61c9c4b.gif)
Přidané ingredience: ovesné vločky
planeta 23. 03. 2015, 11:15
© 2024, Railsformers s.r.o.