Bramboráky
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
15min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
2168
kalorií
0.0g
cukrů
212.0g
tuků
19.0g
bílkovin
Příprava
Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme (já strouhám polovinu na kašičku a polovinu na jemném struhadle). Bramborovou směs smícháme s moukou a vejci a okořeníme dle chuti majoránkou, solí a kmínem. Pak těsto smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Tip k receptu
Do těsta ještě přidávám buď kousíčky nějaké pikantní klobásky nebo vyškvařenou anglickou slaninu.
Vera02. 09. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: ovesné vločky
planeta 23. 03. 2015, 10:15

palino 26. 09. 2017, 10:43

rudi.klabouch 11. 01. 2018, 23:40

majka 23. 01. 2019, 22:02
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
Mirka 09. 09. 2009, 18:39
BEZ 03. 11. 2009, 07:01
pskrob 19. 11. 2009, 14:34
tepito 26. 12. 2009, 05:13
Ajaja 28. 12. 2009, 16:25
tepito 29. 12. 2009, 06:18
Ajaja 29. 12. 2009, 15:59
Jiřulka 07. 02. 2010, 06:30
tepito 07. 02. 2010, 06:54
Ajaja 07. 02. 2010, 17:22
tepito 18. 02. 2010, 09:10
Ajaja 18. 02. 2010, 16:32
hytha.v@quick.cz 31. 03. 2017, 15:59
Karel Polraich ml. 18. 06. 2017, 04:22
Onddos 08. 05. 2018, 19:55