Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bramboropizza

Bramboropizza
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

368 kalorií, 40.0g cukrů, 5.0g tuků, 16.0g bílkovin

Příprava

Brambory nastrouháme nahrubo a vymačkáme vodu, jako při přípravě bramboráku. Osolíme, opepříme a dáme vyšší vrstvu brambor smažit na pánev. Pomaleji smažíme, po chvíli placku otočíme a opékáme po druhé straně.

Navrh během smažení klademe pokrájený salám, rajče, papriku, na kolečka pokrájenou cibuli a zalijeme rozmíchaným vajíčkem. Pak přikryjeme poklicí a necháme smažit.

Až začně vonět a brambory budou opečené zespodu, nasypene navrh strouhaný sýr a provensálské koření.
Ještě na chvíli přikryjeme a necháme lehce zapéci, asi minutu.

Podáváme s kečupem, či tatarkou, ev.dreasingem.

Bulb Tip k receptu

Tento recept má výhodu, že se dá spotřebovat, co zrovna v lednici zbylo, třeba sterilované žampiony,veškeré houby, zelenina, sýr, salám atd. - fantazii a zásobám lednice se meze nekladou.

Roxana

08. 10. 2010, Recept navštíven: 1390x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bramboropizza

Bramboropizza

Brambory nastrouháme nahrubo a vymačkáme vodu, jako při přípravě bramboráku. Osolíme, opepříme a dáme vyšší...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bramboropizza Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý nápad na bramboropizzu

29. 10. 2016, 19:10

Přidat komentář

Facebook komentáře