Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bramboropizza

Bramboropizza

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
368 kalorií 40.0g cukrů 5.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Brambory nastrouháme nahrubo a vymačkáme vodu, jako při přípravě bramboráku. Osolíme, opepříme a dáme vyšší vrstvu brambor smažit na pánev. Pomaleji smažíme, po chvíli placku otočíme a opékáme po druhé straně.

Navrh během smažení klademe pokrájený salám, rajče, papriku, na kolečka pokrájenou cibuli a zalijeme rozmíchaným vajíčkem. Pak přikryjeme poklicí a necháme smažit.

Až začně vonět a brambory budou opečené zespodu, nasypene navrh strouhaný sýr a provensálské koření.
Ještě na chvíli přikryjeme a necháme lehce zapéci, asi minutu.

Podáváme s kečupem, či tatarkou, ev.dreasingem.

Bulb Tip k receptu

Tento recept má výhodu, že se dá spotřebovat, co zrovna v lednici zbylo, třeba sterilované žampiony,veškeré houby, zelenina, sýr, salám atd. - fantazii a zásobám lednice se meze nekladou.


Roxana

08. 10. 2010, Recept navštíven: 1533x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý nápad na bramboropizzu

29. 10. 2016, 19:10

Přidat komentář

Facebook komentáře