Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborová pizza

Obtížnost Čas přípravy
2h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 2h 45min
Nutriční hodnoty
1924 kalorií 8.0g cukrů 29.0g tuků 73.0g bílkovin

Příprava

Z mléka, cukru a droždí připravte kvásek. Uvařené brambory oloupejte a najemno nastrouhejte. Přidejte sůl, prosetou mouku, vykynutý kvásek a vejce a vypracujte hladké těsto. Zakryjte ho čistou utěrkou a nechte asi 40 minut kynout. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky. Zpěňte ji na oleji nebo na sádle, přidejte na kostičky pokrájenou uzeninu a opečte. Nechte vychladnout. Dvě koláčové formy vymažte a vysypte strouhankou. Rozetřete na něj těsto a nechte asi 20 minut kynout. Potom ho potřete kečupem, poklaďte okapaným kečupem, na ně rozprostřete uzeninovou směs a posypte oreganem. Vložte do trouby vyhřáté na 180°C a pizzu pečte asi 45 minut. V závěru pečení povrch posypte nastrouhaným sýrem. Podáváme teplé nebo studené.


Přidat na Pinterest
700413

21. 11. 2012, Recept navštíven: 2524x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na pizzu jednoduchý a dobrý

14. 02. 2016, 11:03

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobra pizza

18. 04. 2016, 10:34

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduchá dobrá pizza

03. 05. 2016, 19:15

Přidat komentář

Facebook komentáře