Bramborová pizza

Obtížnost

Čas přípravy

2h 0min
Čas vaření
45min

Celkový čas

2h 45min

Porce


Nutriční hodnoty

1924 kalorií
8.0g cukrů
29.0g tuků
73.0g bílkovin


Příprava

Z mléka, cukru a droždí připravte kvásek. Uvařené brambory oloupejte a najemno nastrouhejte. Přidejte sůl, prosetou mouku, vykynutý kvásek a vejce a vypracujte hladké těsto. Zakryjte ho čistou utěrkou a nechte asi 40 minut kynout. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky. Zpěňte ji na oleji nebo na sádle, přidejte na kostičky pokrájenou uzeninu a opečte. Nechte vychladnout. Dvě koláčové formy vymažte a vysypte strouhankou. Rozetřete na něj těsto a nechte asi 20 minut kynout. Potom ho potřete kečupem, poklaďte okapaným kečupem, na ně rozprostřete uzeninovou směs a posypte oreganem. Vložte do trouby vyhřáté na 180°C a pizzu pečte asi 45 minut. V závěru pečení povrch posypte nastrouhaným sýrem. Podáváme teplé nebo studené.

přidejte na:
Chybí obrázek

21. 11. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
recept na pizzu jednoduchý a dobrý

14. 02. 2016, 11:03

Chybí obrázek
velmi dobra pizza

18. 04. 2016, 10:34

Chybí obrázek
jednoduchá dobrá pizza

03. 05. 2016, 19:15

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.