Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborová paštika

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 0min
Nutriční hodnoty
1650 kalorií 0.0g cukrů 63.0g tuků 101.0g bílkovin

Příprava

Bravčovú pečeň dvakrát zomelieme na mlynčeku aj so slaninou, cibuľou, cesnakom a zemiakmi. Pridáme soľ, korenie, majorán, muškátový oriešik, vajce a všetko dobre premiešame. Masu dáme do vymastenej formy a varíme 90 minút pri teplote 85-90 stupňov. Podávame studenú alebo teplú.

Bulb Tip k receptu

Pečeň môže byť aj hovädzia.


Přidat na Pinterest
Jozef

26. 07. 2010, Recept navštíven: 2717x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná pečeňovo zemiakova paštika

29. 05. 2017, 19:27

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
paštika je výborná

09. 07. 2017, 19:44

Přidat komentář

Facebook komentáře