Bramborová paštika

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1650 kalorií
0.0g cukrů
63.0g tuků
101.0g bílkovin


Příprava

Bravčovú pečeň dvakrát zomelieme na mlynčeku aj so slaninou, cibuľou, cesnakom a zemiakmi. Pridáme soľ, korenie, majorán, muškátový oriešik, vajce a všetko dobre premiešame. Masu dáme do vymastenej formy a varíme 90 minút pri teplote 85-90 stupňov. Podávame studenú alebo teplú.

Tip k receptu

Pečeň môže byť aj hovädzia.

přidejte na:
Chybí obrázek

26. 07. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi chutná pečeňovo zemiakova paštika

29. 05. 2017, 19:27

Chybí obrázek
paštika je výborná

09. 07. 2017, 19:44

Chybí obrázek
chutná lahodná paštika

22. 12. 2017, 22:06

Chybí obrázek
občas sa da urobiť

22. 03. 2018, 19:42

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.