Bramborové noky s rajčaty a bazalkou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
2084
kalorií
8.0g
cukrů
79.0g
tuků
75.0g
bílkovin
Příprava
Brambory uvaříme ve slupce den předem. Druhý den je nastrouháme, smícháme s moukou, trochou soli, vejci a připravíme hladké těsto. Z těsta lžící vykrajujeme nočky, které vaříme v osolené vodě.
V pánvi rozpustíme máslo s olejem a přidáme rajčata překrájená na poloviny. Osolíme, opepříme. Přidáme nasekané bylinky a krátce smažíme.
Noky podáváme přelité rajčatovou omáčkou posypané strouhaným parmezánem.
24. 02. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.