Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborový guláš

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
776 kalorií 2.0g cukrů 1.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Na sádle osmahneme nakrájenou cibulku a česnek (můžeme klidně trošičku vyškvařit i slaninu, pokud nám doma nadbývá). Přidáme nakrájené klobásky (fantazii se meze nekladou, takže špekáčky, dietní klobásky, točený nebo domácí či ostravské klobásky). Zasypeme sladkou a pálivou paprikou (můžeme přidat i kmín). Přidáme nakrájené brambory a zalijeme vodou. Vše vaříme, dokud nejsou brambory měkké. Pak zakápneme kečupem (já dávám i trochu sojovky) a dosolíme. Nakonec si rozmícháme hladkou mouku ve vodě a zahustíme.

Bulb Tip k receptu

Pokud doma cokoli nadbývá, je mramborový guláš, stejně jako šunkofleky perfektní recept na to, abyste to spotřebovali.


Přidat na Pinterest
Vera

11. 09. 2009, Recept navštíven: 3503x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
do guláše přidávám drcený libeček
Přidané ingredience: libeček

25. 01. 2014, 10:34

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný guláš

02. 05. 2016, 10:51

Přidat komentář
Ajaja
Tak česnek ani kečup, natož sojovku, nedávám, přijde mi, že jen s paprikou je to lepší, ale to je na chuti každého.

Ajaja 16. 01. 2010, 20:26

Facebook komentáře