Bramborový guláš

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

776 kalorií
2.0g cukrů
1.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Na sádle osmahneme nakrájenou cibulku a česnek (můžeme klidně trošičku vyškvařit i slaninu, pokud nám doma nadbývá). Přidáme nakrájené klobásky (fantazii se meze nekladou, takže špekáčky, dietní klobásky, točený nebo domácí či ostravské klobásky). Zasypeme sladkou a pálivou paprikou (můžeme přidat i kmín). Přidáme nakrájené brambory a zalijeme vodou. Vše vaříme, dokud nejsou brambory měkké. Pak zakápneme kečupem (já dávám i trochu sojovky) a dosolíme. Nakonec si rozmícháme hladkou mouku ve vodě a zahustíme.

Tip k receptu

Pokud doma cokoli nadbývá, je mramborový guláš, stejně jako šunkofleky perfektní recept na to, abyste to spotřebovali.

přidejte na:
Vera

11. 09. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
do guláše přidávám drcený libeček
Přidané ingredience: libeček

planeta 25. 01. 2014, 10:34

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný guláš

palino 02. 05. 2016, 10:51

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
guláš dobrý ale bez sojovky

majka 16. 06. 2018, 21:17

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zemiakový guľáš chutný

katka16031 13. 03. 2019, 20:26

Přidat komentář
Ajaja
Tak česnek ani kečup, natož sojovku, nedávám, přijde mi, že jen s paprikou je to lepší, ale to je na chuti každého.

Ajaja 16. 01. 2010, 20:26