Bramborový guláš

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

776 kalorií
2.0g cukrů
1.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Na sádle osmahneme nakrájenou cibulku a česnek (můžeme klidně trošičku vyškvařit i slaninu, pokud nám doma nadbývá). Přidáme nakrájené klobásky (fantazii se meze nekladou, takže špekáčky, dietní klobásky, točený nebo domácí či ostravské klobásky). Zasypeme sladkou a pálivou paprikou (můžeme přidat i kmín). Přidáme nakrájené brambory a zalijeme vodou. Vše vaříme, dokud nejsou brambory měkké. Pak zakápneme kečupem (já dávám i trochu sojovky) a dosolíme. Nakonec si rozmícháme hladkou mouku ve vodě a zahustíme.

Tip k receptu

Pokud doma cokoli nadbývá, je mramborový guláš, stejně jako šunkofleky perfektní recept na to, abyste to spotřebovali.

přidejte na:
Chybí obrázek

11. 09. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
do guláše přidávám drcený libeček
Přidané ingredience: libeček

25. 01. 2014, 10:34

Chybí obrázek
vyborný guláš

02. 05. 2016, 10:51

Chybí obrázek
guláš dobrý ale bez sojovky

16. 06. 2018, 21:17

Chybí obrázek
zemiakový guľáš chutný

13. 03. 2019, 20:26

Přidat komentář
Ajaja
Tak česnek ani kečup, natož sojovku, nedávám, přijde mi, že jen s paprikou je to lepší, ale to je na chuti každého.

Ajaja 16. 01. 2010, 20:26

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.