Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bramborový závin se zelím

Bramborový závin se zelím

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 15min
Nutriční hodnoty
2368 kalorií 0.0g cukrů 52.0g tuků 45.0g bílkovin

Příprava

elí vymačkáme a podusíme na másle. Přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme. Klobásu nebo maso pomeleme a vmícháme do zelí. Brambory oloupeme, prolisujeme a s moukou, krupicí, solí a vejcem vypracujeme těsto. Bramborové těsto vyválíme na obdélník silný 1 cm. Na něj rozetřeme náplň a svineme. Závin zabalíme do vlhkého ubrousku, konce dobře svážeme provázkem a ve vodě, ve větší nádobě 30 minut vaříme. Potom závin vybalíme z ubrousku, krájíme na plátky asi 2 cm silné.


Svetlana

23. 11. 2009, Recept navštíven: 2057x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept, vyskúšam

30. 11. 2016, 19:50

Přidat komentář

Facebook komentáře