Brambory zapečené s hlívou ústřičnou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
45min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
3144
kalorií
2.0g
cukrů
61.0g
tuků
107.0g
bílkovin
Příprava
V šupke uvarené zemiaky nakrájame na plátky. Umyté hlivy pokrájame na menšie kúsky, urestujeme na cibuli, pridáme do nakrájaných zemiakov, posolíme, pokoreníme, zľahká premiešame a vložíme do vymasteného pekáča. V horúcej rúre nahrejeme, zalejeme vajíčkami rozšľahanými v smotane, posypeme nastrúhaným syrom a dopečieme.
Tip k receptu
Podávame s rôznymi druhmi zeleninových šalátov.
Jozef15. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.