Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Brambory zapečené s hlívou ústřičnou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 55min
Nutriční hodnoty
3144 kalorií 2.0g cukrů 61.0g tuků 107.0g bílkovin

Příprava

V šupke uvarené zemiaky nakrájame na plátky. Umyté hlivy pokrájame na menšie kúsky, urestujeme na cibuli, pridáme do nakrájaných zemiakov, posolíme, pokoreníme, zľahká premiešame a vložíme do vymasteného pekáča. V horúcej rúre nahrejeme, zalejeme vajíčkami rozšľahanými v smotane, posypeme nastrúhaným syrom a dopečieme.

Bulb Tip k receptu

Podávame s rôznymi druhmi zeleninových šalátov.


Přidat na Pinterest
Jozef

15. 08. 2010, Recept navštíven: 7027x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vskutku velmi chutný recept, pochutnali sme si

03. 03. 2017, 10:39

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
veľmi chutné, ľahké jedlo s rôznymi zeleninovými šalátmi

11. 05. 2017, 19:40

Přidat komentář
Angel 666
Pane Jozefe, musím Vám zase poděkovat za další výýýborný recept! Začali jsme opět jezdit na víkend na chatu a tak jsem si Váš recept vzala sebou a připravila na páteční večeři. Bylo to moc dobré, určitě budu opakovat :o))). Přidávám k receptu fotečky, snad se Vám budou líbit :-).

Angel 666 03. 04. 2011, 13:29

Jozef
Ďakujem za pochvalu a krásne fotky.Veľmi ma to potešilo.Prajem príjemný deň.Jozef.

Jozef 04. 04. 2011, 08:41

Facebook komentáře