Bretaňské fazole

Obtížnost

Čas přípravy

4h 0min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

5h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1118 kalorií
40.0g cukrů
94.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Přebrané a opláchnuté fazole zalijeme studenou vodou a necháme 4 hodiny máčet. Pak dolijeme vodu a uvaříme doměkka. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme, přidáme utřený česnek se solí, kečup, pokrájenou okurku, vařené okapané fazole, promícháme, dochutíme octem, osolíme, opepříme a podusíme. Podáváme teplé s okurkou a chlebem.

přidejte na:
bookmen

19. 03. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
planeta
k luštěninám vždy pro dobré zažívání přidávám trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

23. 03. 2015, 10:21

dušanka
dobrý recept

07. 04. 2016, 09:55

majka
dobrá fazuľa

12. 03. 2017, 16:36

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.