Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bretaňské fazole

Obtížnost Čas přípravy
4h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 5h 0min
Nutriční hodnoty
1118 kalorií 40.0g cukrů 94.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Přebrané a opláchnuté fazole zalijeme studenou vodou a necháme 4 hodiny máčet. Pak dolijeme vodu a uvaříme doměkka. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme, přidáme utřený česnek se solí, kečup, pokrájenou okurku, vařené okapané fazole, promícháme, dochutíme octem, osolíme, opepříme a podusíme. Podáváme teplé s okurkou a chlebem.


Přidat na Pinterest
bookmen

19. 03. 2012, Recept navštíven: 1894x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
k luštěninám vždy pro dobré zažívání přidávám trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

23. 03. 2015, 10:21

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

07. 04. 2016, 09:55

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá fazuľa

12. 03. 2017, 16:36

Přidat komentář

Facebook komentáře