Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bretaňské fazole

Bretaňské fazole

Obtížnost Čas přípravy
4h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 5h 0min
Nutriční hodnoty
1118 kalorií 40.0g cukrů 94.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Přebrané a opláchnuté fazole zalijeme studenou vodou a necháme 4 hodiny máčet. Pak dolijeme vodu a uvaříme doměkka. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme, přidáme utřený česnek se solí, kečup, pokrájenou okurku, vařené okapané fazole, promícháme, dochutíme octem, osolíme, opepříme a podusíme. Podáváme teplé s okurkou a chlebem.


bookmen

19. 03. 2012, Recept navštíven: 1824x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
k luštěninám vždy pro dobré zažívání přidávám trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

23. 03. 2015, 10:21

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

07. 04. 2016, 09:55

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá fazuľa

12. 03. 2017, 16:36

Přidat komentář

Facebook komentáře