Bretaňské fazole

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

4h 0min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

5h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1118 kalorií
40.0g cukrů
94.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Přebrané a opláchnuté fazole zalijeme studenou vodou a necháme 4 hodiny máčet. Pak dolijeme vodu a uvaříme doměkka. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme, přidáme utřený česnek se solí, kečup, pokrájenou okurku, vařené okapané fazole, promícháme, dochutíme octem, osolíme, opepříme a podusíme. Podáváme teplé s okurkou a chlebem.

přidejte na:
bookmen

19. 03. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
k luštěninám vždy pro dobré zažívání přidávám trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka
planeta 23. 03. 2015, 11:21
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
dušanka 07. 04. 2016, 11:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá fazuľa
majka 12. 03. 2017, 17:36
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre pripravená cibuľa
Svetlana 24. 09. 2019, 15:37
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept, chutný
hanka 05. 12. 2019, 21:59