Bretaňské fazole
Obtížnost
Čas přípravy
4h 0min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
5h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1118
kalorií
40.0g
cukrů
94.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Přebrané a opláchnuté fazole zalijeme studenou vodou a necháme 4 hodiny máčet. Pak dolijeme vodu a uvaříme doměkka. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme, přidáme utřený česnek se solí, kečup, pokrájenou okurku, vařené okapané fazole, promícháme, dochutíme octem, osolíme, opepříme a podusíme. Podáváme teplé s okurkou a chlebem.
bookmen19. 03. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: saturejka
planeta 23. 03. 2015, 11:21
© 2024, Railsformers s.r.o.