Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bretaňské fazole

Bretaňské fazole
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 4h 0min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 5h 0min , porce

1118 kalorií, 40.0g cukrů, 94.0g tuků, 7.0g bílkovin

Příprava

Přebrané a opláchnuté fazole zalijeme studenou vodou a necháme 4 hodiny máčet. Pak dolijeme vodu a uvaříme doměkka. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme, přidáme utřený česnek se solí, kečup, pokrájenou okurku, vařené okapané fazole, promícháme, dochutíme octem, osolíme, opepříme a podusíme. Podáváme teplé s okurkou a chlebem.

bookmen

19. 03. 2012, Recept navštíven: 1627x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bretaňské fazole

Bretaňské fazole

Přebrané a opláchnuté fazole zalijeme studenou vodou a necháme 4 hodiny máčet. Pak dolijeme vodu a uvaříme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bretaňské fazole Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
k luštěninám vždy pro dobré zažívání přidávám trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

23. 03. 2015, 10:21

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

07. 04. 2016, 09:55

Přidat komentář

Facebook komentáře