Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Čarovné medovníčky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 6min
Celkový čas: 1h 6min , porce

3588 kalorií, 20.0g cukrů, 20.0g tuků, 110.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Ze surovin vypracujeme jemné těsto, které zabalíme do folie a dáme na týden do lednice.
Pak těsto vyválíme na 5-6 mm, vykrojíme různé tvary, přeneseme na plech vymazaný tukem, potřeme je rozšlehaným vejcem a dáme upéct do trouby, při teplotě 175 stupňů, pečeme asi 6 minut.
Tyto medovníčky zůstanou dlouho měkké, ale je třeba skladovat je v pevně uzavřené nádobě na chladném místě.

uschi3

25. 04. 2010, Recept navštíven: 2623x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Čarovné medovníčky

Čarovné medovníčky

Ze surovin vypracujeme jemné těsto, které zabalíme do folie a dáme na týden do lednice. Pak těsto vyválíme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Čarovné medovníčky Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star
Mám pocit, že to je ten samý recept jako zde - http://www.srecepty.cz/recept/vyborne-vanocni-pernicky-hned-mekke pouze je navíc skořice a ingredience jsou v jiném množství (přepočtené).

23. 09. 2012, 11:53

Přidat komentář
Sonia005
V lednici mají být opravdu týden???

Sonia005 16. 11. 2010, 06:01

uschi3
Áno, skutočne týždeň, cesto "nažije" a aj sa s ním lepšie pracuje.

uschi3 16. 11. 2010, 20:12

Facebook komentáře