Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Celerový krém se šlehačkou

Celerový krém se šlehačkou

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 50min
Nutriční hodnoty
708 kalorií 3.0g cukrů 49.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Očištěný celer uvaříme v osolené vodě doměkka. Z másla a z mouky připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme mlékem a povaříme. K prochladlé jíšce přidáme uvařený a prolisovaný celer, žloutky, máslo, citrónovou šťávu, osolíme a opepříme. Krém nastříkáme do skleněných pohárů, ozdobíme plátky rajčete, listem hlávkového salátu a šlehačkou.


Jiřulka

21. 01. 2010, Recept navštíven: 2692x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
so veštkými ingredienciami velmi chutný celerový krém

27. 10. 2016, 21:05

Přidat komentář

Facebook komentáře